KONOHA - Naruto fan site & Fanfition


dobott csillag Főoldal
dobott csillag Kishimoto Masashi (岸本 斉史)
dobott csillag Az oldal története
dobott csillag Konoha Blog 
dobott csillag Japán történelem
dobott csillag Novellák 
dobott csillag Képek
dobott csillag Videók
dobott csillag Hírek, Cikkek, Toplisták
dobott csillag Vendégkönyv
dobott csillag Bannereim
dobott csillag Kapcsolat

 

 
dobott csillag 

dobott csillag Alapsztori
dobott csillag Naruto TV
dobott csillag Ninja akadémia
dobott csillag Karakterek
dobott csillag Klánok
dobott csillag Jutsu lexikon
dobott csillag Falvak
dobott csillag Rangok
dobott csillag Fegyverek
dobott csillag Gondolatok
 

 

血霧の里

dobott csillag Sztori
dobott csillag Jun
dobott csillag Haku & Zabuza

dobott csillag Képek
dobott csillag Fejezetek

 

dobott csillag Sztori
dobott csillag 
Hanabi
dobott csillag Sasori 
dobott csillag 
Képek
dobott csillag Fejezetek

 

feljegyzés Sakura Con
feljegyzés 2010-18 között 
feljegyzés Aemy

2007

Konoha története 2007 őszéig nyúlik vissza, pontosabban szeptember 9.-éig, amikor első ízben létrehoztam ezt a honlapot a g-portalon. Elsőre egy Sámán királyos szerepjátékot terveztem, így a samanv.gportal.hu címet adtam meg. Körülbellül egy vagy két hét után adtam fel az ötletet, amikor az oldal Naruto szerepjátékká alakult. Egy ideig a régi nevén futott, idővel aztán átírtam hiddenambition.gportal.hu-ra, ami egy Hakus rész angolra fordított címe volt - amikor elkezdtem nézni a Narutot, a Jetix nevű gyerekcsatorna adta, ahol angol szinkronosból fordították a magyart, és a részek címe angolul volt kiírva -, így tisztelegtem Haku előtt már akkor is. Az oldal eredeti g-portalos címe továbbra is ez maradt. Nemsokára ideiglenes honlapcímet készítettem, hogy egyszerűbb legyen beírni az oldal nevét. Ekkor lett az oldal konoha.try.hu, ekkor vált az oldal hivatalosan konohává.

Októberben egy másik honlap szerkesztője írt az akkor még citromailes e-mail címemre, és kérdést tett fel. Kiderült, hogy tetszik az oldala és ők is egy fanfictionon dolgoznak a testvérével. Akkoriban minden nap látogattuk egymás oldalát, ez motivált engem a rossz nézettségi adatok dacára, hogy folytassam és ne adjam fel. Nem mintha ez akkor megfordult volna a fejemben. Rövidesen e-mailről vendégkönyvbe, vendégkönyvből MSN-re vándoroltunk, és minden éjjel tizenéves gyerekességekről csevegtünk. 

Ebben az évben minden nap iskola után - akkor is, ha el voltam tiltva - siettem haza, hogy újabb és újabb frissítésekkel gazdagítsam az oldalt. Hetente friss design, naponta friss információ. Nem volt perc az életemben, amit sajnáltam volna az oldallal tölteni. 

2008

Az oldal eddigre sokmindenen ment keresztül. Szerzett nekem egy online barátot, rajzversenyt indítottam, elkezdtem Naruto fanfictiont írni, amivel rettenetesen sokat szenvedtem eleinte. Elkezdtem angolról fordítani a karakterekkel kapcsolatos információkat, amiket a hivatalos amerikai honlap osztott meg, és még nem volt elérhető magyarul. Mindezt angol tudás nélkül. Így tanultam az első mondataimat, és bonyolultabb szavaimat. Így kezdtem érdeklődni a nyelvtanulás iránt. 

Tavasszal aztán, pontosabban áprilisban részt vettem életem első anime conján, a Sakura conon, amit az akkor még le nem bontott PeCsában tartottak - Petőfi csarnok -. Ide beszéltünk meg ugyanis találkozót online barátnőmmel, akit konoha jóvoltából ismertem meg 7 hónappal korábban. Ezt a történetet bővebben a linkre kattintva találjátok meg, nekem nagyon kedves emlék. Az év során, megannyi Design cserén túl, egy rajzversenyt is rendeztem, és sok új információval töltöttem meg az oldalt, olyan sokkal hogy bővíteni kellett az oldal tárhelyét is. 
 

2009

Az iskolaváltás mellett megritkultak a frissítések, habár továbbra is lelkes voltam, az oldalt kiszorította az iskola, és az otthoni tevékenységeim. 

 

2010

Magánéleti változások miatt az oldalt bezártam, majd később kísérletet tettem rá, hogy mássá alakítsam, de egy nagytakarítás - minden feltöltött információ elpusztítása - után rájöttem, hogy rossz ötlet volt. Keserúségemben, az oldalt magára hagytam, és évekig sajnálgattam, amit elpusztítottam. 

 

2018

Az oldal 10. születésnapja után hirtelen elkezdtem előről nézni a kedvenc animémet, ami a mai napig a Naruto, valahogy a szívemhez nőtt a karaktereivel együtt, és az évek alatt sem hidegültem el az animétől, még úgy sem hogy teljesen lecsonkítottam az oldalt. Az anime hatására végül úgy döntöttem, hogy megpróbálom visszaállítani az oldal eredeti állapotát. Vagy legalábbis feltölteni bele információkat. Végül időhiány miatt ez sem teljesült be igazán, de a Naruto eredetijét végig néztem. 
 

2021

A korona vírus, és egyéb magánéleti problémák miatt december végén, januárban és február elején itthon ragadtam, és rengeteg időm volt arra, hogy újra elkezdjem nézni a Shippuudent, és szerkesztgessem az oldalt. Sokminden felkerült, Aemy - azóta is a legjobb barátnőm - segítségével a designt is korrigáltuk, így elméletileg minden böngészőn és képernyő méreten jól kell működnie. Ő ezalatt az idő alatt igazi profivá vált. Már-már szégyenkezve gondolok vissza arra, amikor megismertem, és tőlem kért segítséget valami jelentéktelen kis ügyvebn, hiszen én a mai napig nagyjából ugyanazon a  szinten ragadtam  

Ebben az évben még február elején újra elkezdtem írni a régi fanfictiont, amivel sosem jutottam igazán semmire, mostmár vannak ötleteim, és motivált vagyok, hogy befejezzem.  

Elkezdtem egy új fanfictiont is, majd meglátjuk, mi tud kisülni belőle, egyelőre háttérbe szorul a másik mellett.

Amikor ezt írom, jelenleg 2021 jülius 20.-a van, és tegnap tettem fel a 6 fejezetet a Chigiriből. Már kijártam az iskolát, dolgozom, de vissza tértem, és remélem továbbra is velem tartotok, mind a sztoriban, mind a Naruto világában és az oldalon!

 

Friss bejegyzések
2021.05.16. 16:06
2021.03.23. 20:44
2021.03.17. 01:20
2021.02.08. 14:53
2021.02.08. 14:31
 

 

A vendégkönyvben te is kérhetsz cserét! 

 

Webmiss: Jun
Subject: Naruto, Anime, Japan
Open: 2007. 09. 09.
Closed: -


A Designról Aemy gondoskodott:

 

 

Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Létszám
Indulás: 2007-09-09