KONOHA - Naruto fan site & Fanfition


dobott csillag Főoldal
dobott csillag Kishimoto Masashi (岸本 斉史)
dobott csillag Az oldal története
dobott csillag Konoha Blog 
dobott csillag Japán történelem
dobott csillag Novellák 
dobott csillag Képek
dobott csillag Videók
dobott csillag Hírek, Cikkek, Toplisták
dobott csillag Vendégkönyv
dobott csillag Bannereim
dobott csillag Kapcsolat

 

 
dobott csillag 

dobott csillag Alapsztori
dobott csillag Naruto TV
dobott csillag Ninja akadémia
dobott csillag Karakterek
dobott csillag Klánok
dobott csillag Jutsu lexikon
dobott csillag Falvak
dobott csillag Rangok
dobott csillag Fegyverek
dobott csillag Gondolatok
 

 

血霧の里

dobott csillag Sztori
dobott csillag Jun
dobott csillag Haku & Zabuza

dobott csillag Képek
dobott csillag Fejezetek

 

dobott csillag Sztori
dobott csillag 
Hanabi
dobott csillag Sasori 
dobott csillag 
Képek
dobott csillag Fejezetek

Konoha Blog

A 10 legerősebb Genjutsu használó

2021.02.05. 02:43, sakura19
Címkék: Top10

A genjutsu egy erős képesség, amit csak bizonyos karakterek tudnak használni a Naruto univerzummban. Az érzékekre hat, és csapdába ejti a célpontot egy illúzióban. Amíg bizonyos ninják pusztakezes harcra specializálódtak, mások a genjutsu erejére hagyatkoznak.

Az évek alatt, Masashi Kishimoto  számos rendkívül erős genjutsu használót mutatott be a Naruto sorozatok rajongóinak, néhányuk a legerősebb karakterek között van. Itt van a top 10 genjutsu használók listája akit csak láthattunk Naruto világában. 

 

 

10/10

Jiraiya

 

 

Jiraiya volt konoha egyik legendás Sanninja, aki sok erős shinobi mellett Narutot is edzette.  Híres arról, hogy generációja egyik legerősebb shinobija volt, szóval nem meglepő, hogy volt jópár genjutsu a tarsolyában. 

 

Bölcs formával Fukasaku és Shima segítségével halláson alapuló genjutsukat alkalmazott, amik elég erősek voltak ahhoz, hogy semlegesítsék az ellenfelet. Ez a technika tette őt az egyik legerősebb Genjutsu használóvá a Narutoban.

 

9/10

Danzo Shimura 

 

 

Danzo Shimura úgy tett szert sharinganra, hogy kilopta az Uchihákból, akik meghaltak a klánmészárlásban. A szemeket használva olyan erős genjutsut vet, az Izanagit, mellyel átírhatja a valóságot. 

Továbbá Danzo használni tudta Shusui Uchiha technikáját is, a Kotomatsukamit, habár nem olyan szinten, mint maga Shusui. 

 

8/10

Hashirama Senju 

 

 

Konoha első Hokagéja, jól képzett ninja, aki jártas volt ninjutsuban, taijutsuban és genjutsuban is. Habár legtöbb genjutsuja nem mutatkozik, Hashirama képes volt a Kokuangyo no Jutsu-ra Sarutobi, a Harmadik Hokage ellen. 

 

Ez a techinka okozott egy kis problémát a Harmadik Hokagénak, viszont nem tudjuk, milyen egyéb genjutsut tartogathatott. 

 

7/10

Gengetsu Hozuki 

 

 

Gengetsu Hozuki volt a Második Mizukage a Ködrejtek falvában, és egyben a legerősebb Kage a falu történetében. 

Gengetsu rendkívül képzett volt genjutsuban, és képességeinek egy részét még a Negyedik Nagy Ninja Háborúban is láthatjuk.  Még Gaaranak vagy Onokinak is nehézsége akadt Gengetsuval, ami ismét csak azt mutatja, miért ő volt az egyik legjobb. 

 

6/10

Obito Uchiha

 

 

Az Uchiha klán tagja,  sharinganjának köszönhetően arra ítéltetett, hogy tehetséges legyen a genjutsuban. Mikor felébresztette az erőt, és folyton edzette képességét, sokat fejlődött, és egyre jobb lett a getjutsu használatban. 

 

Tény, hogy a jutsuja olyan erős volt, hogy még egy tökéletes jinchuuriki, mint Yagura, sem volt képes kiszabadulni belőle, még úgy sem, hogy alapvetően immunis az ilyen fajta képességekre. 

 

5/10

Shisui Uchiha 

 

 

Shisuit az egyik legjobb genjustu használóként ismerték, aki valaha létezett a Narutoban. A getjutsu gyakorlásához a mangekyo sharinganra támaszkodott. 

Shisui képes volt a Kotoamatsukamira, mely által irányítani tudta bárki mozdulatait anélkül, hogy az a személy tudott volna róla. Ezt a jutsut úgy ismerték, mint a legfélelmetesebb a Naruto történetében. 

4/10

Itachi Uchiha 

 

 

Az egyik legerősebb Uchiha, aki vala létezett. Mangekyo sharinganjával képes a Tsukuyomi nevű technikára, mely által egy illúzió világban tudta csapdába ejteni ellenfeleit és ezen világon belül szabadon irányítani időt és teret. Továbbá Itachi használni tudta az izanamit. 

 

3/10

Sasuke Uchiha 

 

 
Itachi öccse, Sasuke képzett mind a három típusú jutsuban. Úgy tűnik Sasuke olyan erős technikákat is elsajátított, amellyel harba szállhat akár egy bijuuval is gond nélkül. 
 
Eddig ő az egyetlen, aki képes genjutsu technikákra rinnegannal.
 
2/10

Madara Uchiha 

 

Madara volt az Uchiha klán vezetője, amikor az ereje generációja egyik legerősebb shinobijává tette. 

Mangekyo sharingan használóként Madara fejlettsége kiterjedt az Izanagira  is. Továbbá, amikor felébresztette a rinne-sharingant, Madara a Mugen Tsukuyomira is képessé vált. 

1/10

Kaguya Otsutsuki 

 

 

Kaguyának hatalmában állt a Mugen tsukuyomit egy egész lakosságon végrehajtani, ezáltal mindenki az illúziók világába szorult. Ezt a jutsut csak a rinnegan birtokosok tudták alkalmazni, mint pl Sasuke. 

 

(Forrás: cbr.com 2020 májusi cikk)

Még nincs hozzászólás.
 

Friss bejegyzések
2021.05.16. 16:06
2021.03.23. 20:44
2021.03.17. 01:20
2021.02.08. 14:53
2021.02.08. 14:31
 

 

A vendégkönyvben te is kérhetsz cserét! 

 

Webmiss: Jun
Subject: Naruto, Anime, Japan
Open: 2007. 09. 09.
Closed: -


A Designról Aemy gondoskodott:

 

 

Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Létszám
Indulás: 2007-09-09