KONOHA - Naruto fan site & Fanfition


dobott csillag Főoldal
dobott csillag Kishimoto Masashi (岸本 斉史)
dobott csillag Az oldal története
dobott csillag Konoha Blog 
dobott csillag Japán történelem
dobott csillag Novellák 
dobott csillag Képek
dobott csillag Videók
dobott csillag Hírek, Cikkek, Toplisták
dobott csillag Vendégkönyv
dobott csillag Bannereim
dobott csillag Kapcsolat

 

 
dobott csillag 

dobott csillag Alapsztori
dobott csillag Naruto TV
dobott csillag Ninja akadémia
dobott csillag Karakterek
dobott csillag Klánok
dobott csillag Jutsu lexikon
dobott csillag Falvak
dobott csillag Rangok
dobott csillag Fegyverek
dobott csillag Gondolatok
 

 

血霧の里

dobott csillag Sztori
dobott csillag Jun
dobott csillag Haku & Zabuza

dobott csillag Képek
dobott csillag Fejezetek

 

dobott csillag Sztori
dobott csillag 
Hanabi
dobott csillag Sasori 
dobott csillag 
Képek
dobott csillag Fejezetek

Fejezetek
Fejezetek : 7. fejezet - Fontos arany mintás vackok

7. fejezet - Fontos arany mintás vackok

Jun  2021.07.28. 18:06


– Jun-san – visított Maka, amint észrevette a lányt egy fa tövében várakozva a találkozási ponton. Eszméletlenül hangos, gondolta Jun. Felnézett a lányra, de semmiféle reakcióval nem szolgált.

Már majdnem egy hét is eltelt, mióta Maka-chan beavatta Junt keserédes múltjába. Azóta Maka édes, mint a méz, akár egy barát. Még úgy is, hogy Jun nem lelkesedett, nem kiabált vissza és még csak nem is intett, Maka-chan nem zavartatta magát ilyesmiért. Vajon mivel érdemeltem ki ezt a bánásmódot, gondolta és azon tűnődött, hogy valamivel lehetne barátságosabb. De akárhányszor új alkalma lett volna kedvesnek lenni, azonnal el is ment a kedve. Úgy érezte, soha nem lenne képes otthon érezni magát ebben a furcsa faluban. Keserűen felsóhajtott, és felállt a lány fogadására.

– Na és Katsumi? – kérdezte döbbenten – Általában ő az első – morfondírozott tovább. Jun végül nem válaszolt, mert meglátta a lány kipirult arcát, és arra következtetett, hogy az észrevette a fiút a közelben. Egy porfelhőt verve azonnal macskaformát öltött, és Jun lábai körül körözött, néha neki-neki simulva.

Katsumi-kun különlegessége Jun számára abban rejlett, hogy őt is figyelmen kívül hagyta, amikor Maka-chan közelében voltak. Egyébként is rideg modora legalább nem hozta kellemetlen helyzetbe Junt, ahogy a lány.

Anko látszólag az égből érkezett, gyakorlatilag pedig egy faágról pottyant a fiatalok közé.

– Remélem felkészültetek az első küldetésünkre csapatként! – kiabálta, amitől Jun libabőrös lett egy pillanat alatt. Nyugalom… - gondolta, és elborzadt a gondolatra, hogy mennyi és mennyi küldetés kellhet majd ilyen viszonyok között végigcsinálnia.

Anko még a Chuunin vizsga előtt kicsikart egy küldetést új csapatának, azt gondolta, a vizsgán csak úgy lehet esélyük, ha kellőképpen összeszoknak. Az ellenkezője a bukásukat is eredményezhetné, habár Jun szinte biztos volt benne, hogy számára semmi nehézséget nem tartogat az a vizsga.

– A feladatunk egy diplomáciai érték megszerzése a tea földjéről, amelyet épségben kell visszajuttatnunk konohába – kiabálta továbbra is Anko, Jun azt képzelte, hogy ez a hangszín arra való, hogy motiválni próbálja őket.

– Pontsan mi is ez a diplomáciai érték? – tette fel a kérdést Jun – Mije van a tea földjének, ami konohának nincs?

– Egy igen értékes és ritka tea szett, amelyet Kínából importáltak – magyarázta Anko.

– Ahha – reagált Jun igen halkan, és karba tette kezeit.

– Arannyal… kézzel festve.

– Jól érzem, hogy meg akarsz győzni a küldetésünk fontosságáról?

– Csak szeretném, ha nem becsülnéd alá a küldetést.

– Nem becsülöm alá a rettentően fontos arany mintás vackokat. De tényleg bögrék után akarunk futkosni, amikor a vizsgára is készülhetnénk? – Jun élete a bosszúja körül forgott, és hülye bögrék után való kajtatás nem fért bele az ütemtervbe.

– Szükségünk van azokra a bögrékre, a Daimyo bízta meg konohát, hogy juttassuk el őket hozzá. Ajándékként szeretné felkínálni a szél országa Daimyojának – fejezte be egészen kétségbeesetten. Látszólag számára is bugyutának tűnt a feladat, de ezt sosem ismerte volna be a csapat előtt.

– Szerintem alábecsülik a képességeinket, ha egy ilyen feladattal akarják kiszúrni a szemünket, de nem vitatkozom. Induljunk el, mielőtt a nap is lemegy – Morogta Jun, Maka és Katsumi évek óta először összemosolyogtak, amiért Jun ilyen nyersen beolvasott. Aztán hamar észre is vették magukat és elkapták egymásról a tekintetüket, mintha semmi sem történt volna.

¤

Nagyjából háromnapi járóföldre volt a Tea földjének határa, az út alatt minden az előírásoknak megfelelően haladt. Az ország határában már meg lehetett pillantani az első tea teraszokat. A délutáni nap vidám fénye beragyogta a dolgozók sürgését, ettől mind energikusnak és vidámnak tűntek. A tea bokrok lustán hajladoztak a szellőben.

– Már vártunk titeket – kezdte a tea országának daimyoja – Hozzátok ide – intett néhány szolgálónak, akik alázatosan elhagyták a termet és egy dobozzal tértek vissza. Maka-chan lépett elő, hogy kezébe vegye az értéket, Anko udvariasan megköszönte, és egy zsák pénzt nyomott az egyik szolgáló kezébe, aki menten az urához sietett a fizetséggel. Katsumi és Jun a háttérben ácsorogtak. Jun azon töprengett, hogy ez az egész beépülés a visszájára sült el, és hogy ez a küldetés nem viszi előre a célja teljesítésében. Visszafelé azonban nem volt ilyen egyszerű a dolguk. Még a határnál sem jártak, amikor;

– Megállni – kiáltotta egy rekedtes hang – Adjátok át az értéktárgyaitokat – folytatta… csuklyás banditák rontottak rájuk, és követelték a csomagjaikat. Jun óvatosan megbillegette fejét, mintha azt akarná jelezni vele, hogy „ezt alaposan megnehezítettétek magatoknak” – de nem mondott semmit, csak csendben ácsorgott a háttérben. 

Maka-chan kezében a dobozzal ácsorgott, Ankora irányította tekintetét. Összenéztek. Anko alig látható jelzést adott, miszerint nem adnak nekik semmit. A lány a háttérben maradt, Katsumi, és Jun védő alakzatba álltak Maka és a harc között, elöl Anko küzdött meg a két banditával, aki a jelmeze dacára, víz stílusú ninjutsut használt ellene. A meglepetés ereje a várakozásoknak megfelelően gyümölcsöző volt, az egyik ninjának sikerült vízbörtönbe löknie Ankot, amíg a másik egy tócsából bukkant fel Maka mögött, és elkapta a bokáját. Maka a testével védte a tea készletet a puffanástól, ami nem következett be. Katsumi elkapta, és így a dobozzal a kezében rajta landolt. A vízhasználó kimászott a tócsából… A fiú tenyerét a lány fejére szorította, és maga alá fordította… így akarja kivédeni a támadást? – gondolta Jun és értetlenül megrázta fejét. A mindig csöndes, rideg csapattárs feláldozná a testi épségét, he? – Magában most kacagott egy kissé.

Az ellenfél, ledobta csuklyáját, ezalatt Jun gyors kézjelet formázott, és a földre csapta kezeit, amitől magas vízfal húzódott az útonálló ninja és társai között. Katsumi hátán vizes lett a ruha, de még mindig nem engedte el a lányt, csak várt néhány pillanatot, mielőtt felnézett volna.

Jun jobban megfigyelte a támadót, amelyik ledobta álruházatát… és közelebb lépett a pocsolya felett állóhoz.

– Meizu?

– Jun-dono?

– Hogy kerültök ide? – Jun kissé fenyegetően közelebb lépett csak egy lépésnyit.

– Ezt mi is kérdezhetnénk – húzta fel vállait – Nem akartunk kellemetlenséget okozni – visszakozott.

– Dehogynem – kiáltott közbe Gozu – Tartozol nekünk – vetette oda a lánynak.

– Igazán? Mégis mit kellene megfizetni? Az elbaltázott munkát? – Jun egyik öklét a másikba csapta, ujjai sorra megroppantak – Húzzatok el, amíg szépen mondom, különben megtanuljátok ti is alulról szagolni az ibolyát, férgek! – Gozu nagyon gyorsan eleresztette Ankot a vízbörtönből, miután Meizu futásnak eredt az erdő felé és ő maga is követte. Jun azon tűnődött, hogy ezek meg hogyan szabadulhattak ki… és hogy vajon most rablásból élnek-e szégyenszemre. Tenyerével a homlok

Anko pedig egészen máson törte a fejét, de nem akart a csapat előtt kérdéseket feltenni Junnak. Katsumi közben elengedte Maka-chant, és úgy tett, mintha sosem érintette volna meg. Maka figyelmét elvonta az esemény, Katsumiét azonban nem kerülték el a történtek.

– Ismerted őket? – kérdezte Junt.

– Igen, futólag – válaszolta vontatottan – Azt hittem, nem kedveled Maka-chant vágott vissza, hogy elvonja magáról a figyelmet.

– Nem is… De azt az idióta készletet meg kellett védeni – puffogott a fiú.

Talán a fehér hajú lányt kivéve mind tudták, hogy Katsumit szemernyit sem érdekelte a teás készlet.

 

Még nincs hozzászólás.
 

Friss bejegyzések
2021.05.16. 16:06
2021.03.23. 20:44
2021.03.17. 01:20
2021.02.08. 14:53
2021.02.08. 14:31
 

 

A vendégkönyvben te is kérhetsz cserét! 

 

Webmiss: Jun
Subject: Naruto, Anime, Japan
Open: 2007. 09. 09.
Closed: -


A Designról Aemy gondoskodott:

 

 

Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Létszám
Indulás: 2007-09-09