KONOHA - Naruto fan site & Fanfition


dobott csillag Főoldal
dobott csillag Kishimoto Masashi (岸本 斉史)
dobott csillag Az oldal története
dobott csillag Konoha Blog 
dobott csillag Japán történelem
dobott csillag Novellák 
dobott csillag Képek
dobott csillag Videók
dobott csillag Hírek, Cikkek, Toplisták
dobott csillag Vendégkönyv
dobott csillag Bannereim
dobott csillag Kapcsolat

 

 
dobott csillag 

dobott csillag Alapsztori
dobott csillag Naruto TV
dobott csillag Ninja akadémia
dobott csillag Karakterek
dobott csillag Klánok
dobott csillag Jutsu lexikon
dobott csillag Falvak
dobott csillag Rangok
dobott csillag Fegyverek
dobott csillag Gondolatok
 

 

血霧の里

dobott csillag Sztori
dobott csillag Jun
dobott csillag Haku & Zabuza

dobott csillag Képek
dobott csillag Fejezetek

 

dobott csillag Sztori
dobott csillag 
Hanabi
dobott csillag Sasori 
dobott csillag 
Képek
dobott csillag Fejezetek

Fejezetek
Fejezetek : 3. fejezet - Konohai Jounin?

3. fejezet - Konohai Jounin?

Jun  2021.03.28. 19:50


Haku két napon át tarotta megfigyelés alatt Junt. Ezalatt a lány akkor sem kelhetett fel, hogyha felébredt. Persze ő egyfolytában fel akart kelni, arra hivatkozott, hogy teljesen el fog lustulni és utána képtelenek lesznek rávenni az edzésekre. A harmadik napon reggel, Haku megengedte, hogy kimenjen megmosakodni, Zabuza is biztonságosnak ítélte meg, hogy végre felkeljen.

Amikor Jun visszatért, Leült Zabuzával szemben.

– Hogy érzed magad? – kérdezte Haku. Zabuza mellett állt, egy pohár vizet szorongatott a kezében.

– Hála neked, nagyon jól vagyok. Köszönöm az energiádat, amit az ápolásomra fordítottál – mondta Jun tisztelettudóan, mintha egy magasabb rangú személlyel beszélne.

– Haku, kimennél egy kicsit? – Zabuza fejével az ajtó irányába bólintott. Erre nem szabadott volna nemet mondani. Haku az asztalra tette a poharat, meghajolt, és elhagyta a helyiséget. – Biztos vagy benne, hogy jól érzed magad? – Jun aprót bólintott. – Elmondhatod az igazat, nem fogom azt gondolni, hogy gyenge vagy.

– Nincs semmi, amit el kellene mondanom, Zabuza mester – Jun fejet hajtott és csak szelíden elmosolyodott.

– Idd meg ezt a pohár vizet – Zabuza arrébb lökte a poharat a lány irányába, amit Haku az imént letett. A lendülettől egy csöpp az asztalra fröccsent – A szédülésed – kezdte. A lány felkapta a fejét. Mert Zabuza tudta a titkát. – Az állapotodat a dehidratáció okozza, ami a technikád egyik mellékhatása. Nehezen sajátítod el, mert mindig elsumákolod a vízbevitelt, és ha nem vagy elég hidratált, a technika nem fog működni. Azon túl… A technikádhoz rengeteg vízre van szüksége a szervezetednek. Ha végül képes vagy rá, utána energiát kell fordítanod a vízbevitelre, hogy újra és újra sikerüljön. Ha nem sumákolsz, és odafigyelsz, nem lesznek ehhez hasonló problémáid, érthető voltam?

– Igen, azt hiszem – bólintott a lány.

– Most fáj a fejed, szédülsz, fáradt vagy, pedig kialudtad magad, alig tudsz megállni a lábadon. Ezt is a dehidratáció okozza. Felelősséggel tartozol magad iránt. Ha nem pótolod a vízveszteségedet, az az életedbe kerülhet egy igazi harc során – magyarázta Zabuza. Jun nagy nehezen leküzdötte a vizet, miközben csodálattal bámulta mesterét.

– Honnan gondolod… hogy…? – a gyengeség gondolatára Jun arca szégyellősen elpirult.

– Általában Haku mellett foglalsz helyet, de ma inkább leültél. – a lány elfintorodott. – Volt egy enyhe agyrázkódásod. Nem komoly. A vízveszteséged pedig annál inkább. Vedd ezt komolyan. Haku aggódik érted – Nagy tenyerével gyengéden az asztalra csapott, de Jun így is összerezzent a hangtól.

 

¤¤¤

 

Még ennyi év után is összerezzent a gondolatában visszhangzó csapástól. A hosszú út alatt nem engedett magának sok pihenőt és a víz is kifogyott a kulacsából. Kimerülten egy fa törzsének dőlt, eleredt az eső. Hátát a fa törzsének vetve, lábai összeroskadtak alatta. Hitetlenkedve az ég felé tárta tenyerét… a világ lassan megolvadt körülötte, és sötétség burkolta körül. Elaludt.

 

¤

 

Mitarashi Anko Konoha egyik jouninja volt, akit ebben az évben megbíztak a chuunin vizsga második fordulójának vezetésével. Szétszórt természete ellenére is odaadóan készült erre a feladatra. A 44.-es kiképzőterep felé igyekezett, amikor egy alvó gyereket pillantott meg egy fa tövében. Karjait véres kötések borították, ruhája sáros volt és megviselt. Anko még sosem látta a lányt, de egyértelműen nem volt hétköznapi gyermek. Felkészülve a harcra, de aggodalommal hajolt a lány fölé. Kerülve a hirtelen mozdulatokat, a lány válla felé emelte kezét, hogy megrázza, ám az gyorsabban reagált, mint ahogy Anko ujjbegye a ruháját érintette volna. Kunait ragadott, és azzal védte ki az érintést. Anko sem volt lassabb, fegyvert rántott és hátrébb ugrott a lánytól. Pillanatokig csak bámulták egymást, majd Anko leengedte a fegyverét.

 – Jól érzed magad? – kérdezte, közben elrakta a kést. Nem akarta megtámadni az alvó gyereket és ezt a tudtára is akarta hozni. – Ki vagy te?

Jun felállt, leengedte a kunait, de esze ágában sem volt eltenni. Támadásra készen állt szemben a nővel, aki megzavarta az álmát.

– Udvariatlanság a másik neve után érdeklődni, ameddig te magad nem mutatkoztál be, nem igaz? – Jun gyanakvóan nézte a nála idősebb nőt. Menő, gondolta… Azon tűnődött, mennyi időt vesztegethetett a fa tövében.

– Mitarashi Anko a nevem, a jounin, aki a chuunin vizsga második fordulóját vezeti majd. Te is a vizsgára érkeztél? – Anko elmosolyodott.

– Chuunin vizsga? Nem, eszemben sincs. Usui Jun vagyok. Átutazóban – A név nem mondott semmit Anko számára, és a lány ninja falvának homlokvédőjét sem viselte. Honnan kerülhetett ide? – gondolta.

– Mi történt veled? – Anko egy lépéssel közelebb lépett a lányhoz. Jun nem hátrált, csak végig nézett magán. Barna foltos kötések takarták sebesült karjait. Valamikor megint átázhatott, de már nem volt friss. A ruháját sárfoltok díszítették. Lebiggyesztette száját a szörnyű látványtól.

– Néhány napja úton vagyok, az éjjel elkapott az eső – azzal ő is eltette a kunait. A nő szándékai… konohaiak voltak. Jun korábban már halott arról, hogy a konohai ninják nem olyan vérszomjasak, mint a többi vidék falvainak ninjái, ameddig élet-halál harcba nem keverednek. Időt spórolhat, ha nem támad rá erre a szívélyes nőre.

– Hová tartasz?

– Azt még magam sem tudom – Jun a távolba révedt és Haku mosolya jutott az eszébe. Szíve ismét összefacsarodott. Mi várja majd, ha egyszer megbosszulja a fiú halálát? Egyre közelebb érezte magát a dicső pillanathoz. Ha ez a nő a chuunin vizsgát vezeti majd, akkor végre konoha közelében lehetett. A gondolatra egy éles fájdalom hasított a fejébe, mintha valaki kettészeletelte volna a koponyáját.

Mire észrevette magát, már Anko karjai között volt, aki elkapta mielőtt földre rogyott volna.

– Jól vagy? – Anko megsajnálta a lányt. Ez a tekintet ismeretlen volt Jun számára.

– Jól, csak három napja egy csepp vizet sem láttam – nevetett a lány. Óvatosan, udvariasan elhessegette Anko kezeit – Jól vagyok.

Jun leporolta magát, de ettől egy cseppet sem nézett ki tisztábbnak, azután búcsút intett és elindult. Már hosszú idő óta nem felejtette el a vízbevitelt. De most eltökélt volt. Gondolatait lefoglalta az utazás, a bosszú, és az üres jövő, ami felé haladt. Anko azon tűnődött, hogy ha a lány nem talált vizet, akkor nem is keresett. Valahová nagyon siethetett…

– Várj – Anko egy teli kulacsot hajított a lány után.

Jun döbbenten nézett a palackra. Ezt meg miért? …

– Jó utat! Ne felejtsd el időnként feltölteni, amikor kiürül – kiáltott, de már el is indult. A hátát mutatta a lánynak.

Micsoda furcsa szerzet… Azon tűnődött, hogy vajon mit tett volna a nő helyzetében, de arra jutott, hogy semmit. Valószínűleg elhaladt volna egy földön fekvő rongyos, koszos alak mellett és később sem jutott volna eszébe. De hát, ha ilyen emberek a konohai ninják… Milyen lesz az, akit…? Milyen lehet a másoló ninja, Kakashi és a csapata? Vajon ők vérszomjas fenevadak rémisztő technikákkal? Milyen erővel bírhat az ember, aki képes volt legyőzni a Nagy Zabuza mestert?

 

Még nincs hozzászólás.
 

Friss bejegyzések
2021.05.16. 16:06
2021.03.23. 20:44
2021.03.17. 01:20
2021.02.08. 14:53
2021.02.08. 14:31
 

 

A vendégkönyvben te is kérhetsz cserét! 

 

Webmiss: Jun
Subject: Naruto, Anime, Japan
Open: 2007. 09. 09.
Closed: -


A Designról Aemy gondoskodott:

 

 

Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Létszám
Indulás: 2007-09-09